Uutiset


Etusivu> Tietoa meistä > Uutiset

Yleinen sotaepidemia

Aika: 2022-04-13 Osumat: 20

Aanti-virus ja anti-influenssa? Puhutaan piilotetusta epidemian ehkäisystä sotilasta

elämä - Klorogeeninen happoa!

Epidemioiden ennaltaehkäisyä ja valvontaa ei pidä rentoutua!

Vuoden 2019 lopusta tähän päivään COVID-19-keuhkokuumeen puhkeamisen vuoksi kaikki maskit myytiin loppuun, sitten loppui alkoholi ja klooridesinfiointiaine. Esimerkiksi kymmenen mailia ja kahdeksan kaupunkia ovat alkaneet sulkea omia teitään, kyläjohtajan Radio kehotti kaikkia olemaan lähtemättä ulos, ja kaikenlaiset kovat bannerit saavat ihmiset itkemään ja nauramaan.

Tästä puheen ollen, minun on mainittava tuolloin suuri Oolong: Trump sanoi, että desinfiointiaineen juominen voi tappaa viruksen, mutta amerikkalaiset todella uskoivat sen?! Maryland sai vain yli 100 puhelua desinfioivan veden saamiseksi COVID-19:n tappamiseksi vain yhdessä päivässä. New Yorkiin tuli yli kaksinkertainen määrä desinfiointiin liittyviä pyyntöjä. Eivätkö vanhat amerikkalaiset ole selkeitä?

Ensin naamioi alkoholia, ja sitten myöhemmin kuulin, että Shuanghuanglian voisi estää viruksen, joten myös Shuanghuanglian oraalineste oli loppunut. Tuolloin monien apteekkien ja sairaaloiden ikkunoissa luki "Shuanghuanglian on loppuunmyyty".

 

Uusi koronaviruskeuhkokuume on liioittelua roolissaan uuden kruunukeuhkokuumeen hoidossa, mutta ei voida kiistää, että sillä on kaksi harjaa virukselle. Shuanghuanglianin ainesosat ovat kuusama, Scutellaria baicalensis ja Forsythia suspensa. Kun Shuanghuanglian oli loppuunmyyty, monet ihmiset alkoivat panikoida kuusamaa ostaessaan. Millainen vaikutus kuusama oli COVID-19-keuhkokuumeeseen? Esitellään Lvken pieni virustorjuntaasiantuntija tänään!

 

 

01 Klorogeenihapon itsesyöttö

 

Xiaoke: älä myy avainta. Klorogeenihappo, tule

Esittele itsesi!

Klorogeenihappo: Hei kaikki. Nimeni on Chlorogenic acid ja englanninkielinen nimeni on Chlorogenic acid. Kemiallinen kaavani on c16h18o9 ja molekyylipaino on 354.30. Voin uuttaa Eucommia ulmoides -lehdistä, kuusamasta, vihreistä kahvipavuista, steviasta ja muista kasveista. Tehtäväni on antibakteerinen ja anti-inflammatorinen, jota käytetään laajasti lääkkeissä, terveystuotteissa ja kosmetiikassa. Minulla on monia etuja. Seuraavaksi esittelen sen sinulle yksityiskohtaisesti!

 

 

02 Eri kasvilähteet Klorogeenihapon tärkeimmät erot

 

Esittelyni on erittäin laaja, ja se vaihtelee korkeammista kaksisirkkaisista alempiin saniaisiin. Sitä esiintyy pääasiassa kasveissa, kuten kuusama, eucommia, Compositae ja Rosaceae (useita kasveja, joissa on enemmän sisältöä: Eucommia ulmoides, vihreät kahvipavut, kuusama ja stevia). Lisäksi päivittäin syömissämme hedelmissä ja vihanneksissa on myös pieniä määriä klorogeenihappoa, kuten perunat, punakaali, porkkanat, munakoiso, kaali, vanha salaatti, pinaatti jne.

Tietenkin minulla on myös monia erilaisia ​​määrityksiä, ja joskus et ehkä pysty erottamaan niitä. Sinun tarvitsee kuitenkin vain muistaa nämä: klorogeenihapon eri pitoisuuksilla on ilmeisiä eroja värissä ja vesiliukoisuudessa. Esimerkiksi alhainen pitoisuus Eucommia ulmoides Chlorogenic happoa on yleensä tumma väri ja huono vesiliukoisuus.

Kuusama sisältää vähän Klorogeeninen happo, hyvä vesiliukoisuus ja keltainen väri; Klorogeeninen vihreiden kahvipapujen happo on seos. Laskemme yleensä happojen kokonaispitoisuuden, ja päämarkkinaspesifikaatio on 50 % hapon kokonaismäärästä; Stevia Klorogeeninen happoa on yleensä noin 10 %, jota käytetään pääasiassa rehun lisäämiseen ja sekoittamiseen. Lisäksi stevia Klorogeeninen hapolla on toinen ominaisuus, joka eroaa muista kasveista Klorogeeninen happoa, eli sen maku on makea!

Tällä hetkellä korkea pitoisuus Klorogeeninen markkinoilla oleva happo on pääasiassa Eucommia ulmoides -lehdistä, mikä edellyttää hyvää vesiliukoisuutta ja valkoista jauheen väriä.

 

03 Viruksen tappaja ilman tunteita

 

Klorogeenihapon salainen tuoksu

Rakkaus ja viha minun ja viruksen välillä noina vuosina

Minä (Klorogeeninen happo) on tärkeitä sovelluksia nykyaikaisessa klinikassa. Se on tehokas antibakteerinen ja antiviraalinen komponentti. Ja kehon proteiini voi inaktivoida sen, joten minut voidaan nähdä erilaisissa markkinoilla olevissa valmisteissa, mukaan lukien suun kautta otettavat lääkkeet ja injektiolääkkeet.

 

Pystyn merkittävästi estämään ja tappamaan monenlaisia ​​patogeenisiä bakteereja, kuten Escherichia coli, Shigella sonnei, Staphylococcus aureus, hemolyyttinen streptokokki, Shigella dysenteriae, lavantauti, pneumokokki, Micrococcus garciniae ja Legionella. Sen antibakteerinen mekanismi liittyy aryyliamiiniasetyylitransferaasin (NAT) ei-kilpailukykyiseen estoon bakteereissa.

 

Sen lisäksi, että minulla on myös vahva antioksidantti, anti-inflammatorinen, immuniteettia parantava (tehostaen immuunisolujen, kuten makrofagien ja lymfosyyttien, lisäarvoa) ja suojaan maksaa ja sappirakkoa.

 

Kiinan pitkän historian aikana, vaikka minulla ei ollutkaan nimeä kauan sitten, kuusama on hyvin kuuluisa. Kuusamalla on pitkä lääkehistoria. Jo 3000 vuotta sitten esi-isämme alkoivat käyttää sitä sairauksien ehkäisyyn ja hoitoon. Tässä lyhyt tarina:

Sanotaan, että kun Qu Yuan karkotettiin Xupun kautta Hunanista, hän sai ruttotartunnan, eikä hänellä ollut varaa pyörtyä. Myöhemmin vuoristolaiset poimivat kuusamaa ja kaatoivat sen paistettuun keittoon. Qu Yuan heräsi alle puolessa tunnissa.

 

Xupussa sanotaan edelleen: "Kotona on kaksi ruukkua kuusamaa. Älä pelkää paahtavaa kesää. Pionikeijulla oli kerran lämpöhalvaus, ja Kultakukkakeiju paransi hänet." Kansanlauluja. Voidaan nähdä, että viisaat muinaiset edeltäjämme ovat jo tunnistaneet kuusaman vieroituskäytön. Yksi kuusaman tärkeimmistä vaikuttavista ainesosista olen kuitenkin minä - Klorogeeninen happoa!

 

 

04 apuvaikutus influenssaa ja viruksia vastaan

 

Minä (Lv Yuan acid) en voi hoitaa uutta koronavirusta, mutta minulla on silti jonkin verran adjuvanttihoitoa uuteen koronavirukseen. Vaikka antiviraalista toimintaani ei ole kohdistettu, minulla on laajakirjoisia antiviraalisia, bakteriostaattisia, antioksidantteja ja immuniteettia vahvistavia vaikutuksia.

 

Minulla on antifungaalista vaikutusta erilaisia ​​kasvipatogeenisiä sieniä vastaan ​​ja minulla on biologisten sienitautien potentiaalia. Mekanismi on hallita eri kasvipatogeenisten sienten kasvua estämällä sieni-itiöiden varhaista transmembraania. Lisäksi minulla on myös vahva estovaikutus useisiin patogeenisiin bakteereihin, kuten hemolyyttiseen streptokokkiin, Staphylococcus aureukseen ja ylempien hengitysteiden infektioiden patogeenisiin viruksiin.

 

Antibakteerinen ja tulehdusta ehkäisevä

Joten esimerkiksi nyt yleinen keuhkokuume, jopa yskä, niin kauan kuin sitä pidetään bakteeri-infektiona tai yhdistelmäbakteeri-infektiona, minua käytetään! Aivan kuten joillakin Banlangen-rakeilla, kuusamarakeita ja antiviraalista oraalista nestettä, jota yleensä juomme, niillä on tiettyjä ehkäiseviä ja adjuvantisia terapeuttisia vaikutuksia virussairauksiin.

 

 

05 muut klorogeenihapon toiminnot

 

1 -ruoka

I (Klorogeenihappo) on myös uusi ja tehokas fenolinen antioksidantti. Jos laardiin lisätään pieni määrä klorogeenihappoa, laardin antioksidanttista stabiilisuutta voidaan parantaa ja säilyvyyttä pidentää. Minulla on myös tuoksua tehostava ja suojaava väri, jota voidaan käyttää elintarvikkeiden ja hedelmien säilöntään.

 

2 ihonhoitotuotetta ja kosmetiikkaa

Myös naisten ja sisarusten ihonhoitotuotteet ja kosmetiikka ovat minulle erottamattomia. Pystyn suojaamaan jokaisen kollageenia vapailta radikaaleilta, kuten reaktiivisilta happilajeilta, ja voin tehokkaasti estää ultraviolettisäteiden haitallisen vaikutuksen ihmisen iholle. Siksi minut lisätään usein ihonhoitotuotteisiin suojaavana roolina.

 

Tietysti antibakteerinen ja tulehdusta ehkäisevä vaikutukseni on loistava myös ihonhoitotuotteissa. Pystyn tehokkaasti poistamaan lämpöä ja myrkkyjä, jäähdyttämään verta ja poistamaan veren pysähdyksen. Edistämällä verenkiertoa ja poistamalla myrkkyjä kehosta, voin saavuttaa aknen ja erilaisten läiskien poistovaikutuksen.

 

3-syöte

Maatalousministeriön tiukentuvien antibioottien käytön rajoitusten myötä minusta on tullut tuotevalinta korvaamaan tai osittain antibiootit.

 

Vakavan homogenisoinnin markkinataustalla minulla on etuna immuniteetin parantaminen, ruokinnan säätely, hyönteisten karkottaminen, lisääntymiskyvyn ja lihan maun parantaminen, mikä voi paremmin auttaa rehuyrityksiä luomaan korkealaatuisia ja erilaistettuja kaupallisia rehutuotteita.

 

 

06 Klorogeeninen hapan etu

 

1 Eucommia ulmoides -raaka-aineiden laadunvalvonta lähteestä

Hallitse raaka-aineiden vakautta ja luotettavuutta ja hallitse laatua lähteestä alkaen.

 

2 usean eritelmän tarjontaa, räätälöity erityisvaatimusten mukaan

Useita eritelmiä (5 % - 98 %) Eucommia ulmoidesista Klorogeeninen hapon tarjontaa. Erityisvaatimustesi mukaan (kuten tuotteen liukoisuus, väri jne.). Voimme tarjota sinulle tuotteiden räätälöintipalveluita vahvaan T&K-vahvuutemme perusteella.

 

3 puhdasta luonnollista Eucommia ulmoides -lehteä uuttaminen

Raaka-aineista tuotteen toimitukseen, koko prosessin laadunvalvonta. Uutamme ja konsentroimme vain Eucommia ulmoides -lehtien lehtiä, emmekä lisää tai ota muita kemiallisia synteettisiä aineita.

 

4 päätuotetta, johtava teknologia

Meidän Klorogeeninen happoa on valmistettu vuodesta 2006. Yli kymmenen vuoden teknologisen innovaation jälkeen kehitymme jatkuvasti ja laatu on aina ollut alan johtavassa asemassa.

 

5 yksinomainen prosessi, erittäin puhdas vesiliukoinen, näkyvä laatu

Ainutlaatuinen uuttotekniikka, erittäin puhdas Eucommia Klorogeeninen happo, näkyvä laatu, hyvä vesiliukoisuus ja valkoinen jauhe.

HPLC 98 % Eucommia ulmoides Klorogeeninen happo

Muista minut, nimeni on Klorogeeninen happo

 

Puhun kanssasi niin paljon tänään. Itse asiassa en voi sanoa etujani kolmelle päivälle ja kolmelle yölle! Tilaa on rajoitetusti. Nähdään ensi kerralla! Mutta sinun täytyy muistaa minut. Olen kultamitaliassistentti matkalla taistelemaan viruksia vastaan, kukkasuoja matkalla rakastamaan kauneutta ja turvavartija maatalous- ja karjatalousalalla! Nimeni on Klorogeeninen happoa!

 

Taistele epidemiaa vastaan ​​yhdessä ja suojele kotimaatamme!

 

Talvella, kun epidemia tuli, sanoimme, ettei mikään talvi ole ylitsepääsemätön eikä kevät tulisi. Vaikka lähes kolmen vuoden jälkeen epidemia ei ole loppunut. Tämän epidemian torjuntaan tähtäävän "kansasodan" edessä työskentelemme kuitenkin lujasti luottamuksella vaikeuksien kohtaamiseksi.

 

Vaikka tämä taistelu on äärimmäisen vaikea, se ei voi vastustaa Kiinan kansan päättäväisyyttä yhdistyä yhdeksi ja taistella yhdessä "epidemiaa" vastaan, eikä ponnistelujemme tahtia edetä ja taistella unelmiemme puolesta. Xiaoke kulkee käsi kädessä kanssasi voittaakseen epidemian ehkäisyn ja hallinnan estosodan!

 

Meidän tulee jatkossakin säilyttää hyvä tapa epidemioiden ehkäisyyn ja valvontaan, noudattaa maskien käyttöä ja vähemmän kokoontumista sekä tietoisesti skannata koodia julkisilla paikoilla ja tehdä yhteistyötä kehon lämpötilan mittauksen kanssa.